Even voorstellen...

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 21:23

Leestijd: 1 minuut

 

Graag wil ik mijzelf en mijn plannen aan je voorstellen. Ik ben Thirsa (33 jaar) en ik heb mijn vier jaar ervaring als alleenstaande moeder verwerkt in mijn boek De Extra Mijl. Na mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met een focus op gezinsbegeleiding ben ik voor een paar jaar naar Afrika gegaan. Daar heb ik onder andere trainingen gegeven over opvoeding. Na terugkeer in Nederland werd ik vlak na de geboorte van mijn tweede zoontje een alleenstaande moeder. Ik merkte een gebrek aan christelijke materialen over alleenstaand ouderschap. Daarnaast ervaarde ik een terughoudendheid binnen mijn omgeving en binnen de kerk. 

 

Mijn missie is om alleenstaande ouders te ondersteunen de weg van alleenstaand ouderschap te bewandelen. Graag zie ik dit taboe binnen de christelijke wereld doorbroken worden. 

Boek voor alleenstaande christelijke ouders

De verkoop van mijn boek start binnen een paar weken. Intussen ben ik een website met een blog begonnen. Voor meer informatie en ontwikkelingen kan je mij volgen op facebook, instagram en op mijn website.

 

Waar zou jij graag over willen lezen? Laat een reactie achter en misschien verschijnt binnenkort over dat onderwerp een blog...


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.