Over mij

Thirsa: mama, christen, hulpverlener en auteur. Ik heb een passie voor mijn gezin, mensen helpen, mijn geloof en reizen. Naast schrijven heb ik ervaring met het geven van trainingen en seminars. Naast mijn opleiding heb ik een cursus gevolgd tot coach voor samengestelde gezinnen.

 

In 2009 behaalde ik mijn Bachelor of Social Work met een focus op gezinsbegeleiding. Na mijn studie en werk in de jeugdhulpverlening vertrok ik naar Afrika. In Oeganda heb ik beleidsmatig gewerkt bij projecten, trainingen gegeven op het gebied van opvoeding, communicatie en teambuilding en evenementen georganiseerd. 

 

Alleenstaand Ouderschap


Na een paar jaar kwam ik weer terug naar Nederland en werd ik een alleenstaande moeder na de geboorte van mijn tweede zoontje. Hier moest ik mijn leven weer opnieuw opbouwen. Al gauw werd mijn missie om andere alleenstaande ouders te ondersteunen en de taboe van alleenstaand ouderschap binnen de christelijke wereld te helpen te doorbreken. 

De afgelopen twee jaar heb ik een boek geschreven voor alleenstaande ouders om hen te helpen de weg van alleenstaand ouderschap te bewandelen. 

E-mail: info@thirsalauf.com

KVK-nummer: 81450699

BTW-nummer: NL003564991B38